Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moj rekord wbicia 30lvl

Danielkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

;)

Oto mój rekord, wbilem w 7h 30 lvl ;) (gralem 2 dni po 3,5h)

Najtrudniej szlo z 28 do 30 chyba 50 min jak dobrze pamietam ;]

SS;

min_rekordee7c.jpg

Tutaj pokazuje ze mam 29lvl ale na nastepnym ss widać ze mam 30lvl jest tak, ponieważ strona metina odswieża sie co jakiś czas.

min_rekord30lvl04b1.jpg

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

Opublikowano

a ja nie wiem ile by mi zajęło :D na początku zrobiłem takie oczy o.O bo 7h to długo , ale nie dojrzałem że sam expisz :D bo ja 30 wexpiam w 1h :P

OndteAw.png

Opublikowano

Sam expilem pierwszy raz gram na syriuszu . Nie mialem eq to co droplem to zakladalem ;] Postać do fish bota ;)

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

Opublikowano

Pff ja w 260 wbiłem ściągłem waithacka i zostawiłem go 14lv na dzikusach bo to mental i tylko skile i punkty statusu dawałem ale 7h niejest źle jak od 0 zaczynałeś

x

Opublikowano

Hm... zapewne podexpiłeś się główną postacią z levelem powyżej 70... albo miałem po prosty przygotowane EQ - na pewno tak było bo Tygrysia +9 i wgl. Jeżeli się mylę to mnie popraw. = )

Opublikowano

kur... przeciez to postac do fiszbota chlopak sie chcial pochwalic ze szybko wbił bo mu na tym zalezalo to sie pucujecie ze ten wojownik tu na tym itd.. jezeli takie komentarze macie pisac to nie piszcie lepiej wcale ...

a takto ładnie wbiłes ;) ja jedyne co to w 10 godzin he;] pamietam na em2 w 3.5/4h ze zrobionym eq +6 pod odpowiedni poziom ;] jeszcze przy wolnym spocie;) ale ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hm... zapewne podexpiłeś się główną postacią z levelem powyżej 70... albo miałem po prosty przygotowane EQ - na pewno tak było bo Tygrysia +9 i wgl. Jeżeli się mylę to mnie popraw. = )

Tak, powyżej 70 lv i założył wspólne PT, ja pierdole wy zawsze musicie się kogoś czepiać.

Wojownikiem się najłatwiej expi, więc to nic specjalnego.

Tak, tak. Wojownik sam expi, zakładasz postać, wybierasz mentala, albo bodego i już masz 30...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

@krolik1908 słyszałeś o takim czymś jak łącznik w pt?

@Daronian ta tygrysia jest +6/+7 bo +9 na pewno nie jest :)

@Top ja expie fb swoją główną postacią na BO i zajmuje mi wbicie 30lvl 3h-4h a więc dla Ciebie gz jak nie miałeś eq i sam expiłeś

1356721310-U739101.png

Opublikowano

@Up no właśnie skąd mam pewność że nie oszukujesz nas i możliwe że zakryłeś nick żeby nie dostać bana to czyli czegoś sie obawiasz tzn. używałeś hacków, botów itp więc ? ja pamiętam czasy wielkanoc 2010r EM2 każdy miał za free sporo godzin i se wyexpiłem pod łowienie od zera 6h wyexpiłem ale no cóż jak pokażesz ss'a bez zakrycia chyba że się czegoś obawiasz ;>

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Balas jeżeli dało by rade to zapraszam jak potrafisz wbij a nie tylko piszesz ... I OD 0 ! bez eq przygotowanego .

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...